Hozzávalók:
2 db édesburgonya
60 dkg kelkáposzta
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 ek. kókuszolaj
só, bors,őröltkömény
2 dl kókuszkrém
1-2 kanál natúr ételízesítő
friss petrezselyemzöld
5 db vegán virsli
Elkészítés:
A kókuszolajban megdinszteljük az apróra kockázott hagymát.Hozzáadjuk ,és kissé belepirítjuk a többi fűszert, amíg illatos lesz. Most következik az aprított édesburgonya, /Én a sütőben 1/2 óráig elősütöttem./ és a szintén felaprított kelkáposzta.Felöntjük vízzel,és készre főzzük.Egy botmixer, vagy turmixgép segítségével pürésítjük, közben belecsorgatjuk a kókuszkrémet is. A krémlevesekben az a fantasztikus amellett, hogy nagyon finom, hogy pikk-pakk el is készül. A tányérokat előre megsütött vegán virslikarikákkal, és friss petrezselyemzölddel bőségesen szépítgetjük.
Ui:Forrón tálaljuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése