2019. május 24., péntek

Gombás-hagymás tofu





Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg gomba
  • 1 natúr vagy füstölt tofu
  • olaj
Elkészítés:
 
Kevés olajon üvegesre pároljuk a felaprított vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ami lehet laska, vagy csiperke, és puhára pároljuk. Beletesszük a villával összetört tofut. Ízlés szerint sózzuk, készre pirítjuk. 
Pirítóssal tálaljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések