2018. július 19., csütörtök

Lecsó füstölt tofuval

Hozzávalók:    
            
- 5-6 db zöldpaprika
- 3 db nagyobb paradicsom
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 cs. füstölt tofu (18 dkg)
- 3-4 ek olaj
- 1 kk pirospaprika
- só ízlés szerint
- csipet cukor


Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágom, olajon kicsit megdinsztelem, majd ráteszem a pirospaprikát. Hozzáadom a megmosott, feldarabolt paprikát, cikkekre vágott paradicsomot, reszelt vagy apróra vágott fokhagymát. Sózom, csipet cukrot teszek bele. Amikor félpuha, hozzáadom a felkockázott tofut és készre főzöm.

Köszönet a receptért Nagy Évikének! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések