2018. július 19., csütörtök

Cukkinis tócsni

Hozzávalók:
 
  •  1 db közepes cukkini
  •  2 db közepes burgonya
  •  1 gerezd fokhagyma
  •  1 dl joghurt
  •  5-6 ek liszt
  •  só, bors ízlés szerint


Elkészítés:
 
A meghámozott cukkinit és a burgonyákat almareszelőn lereszelem, mindjárt beleteszem a joghurtot, hogy ne barnuljon meg a burgonya. Belereszelem a fokhagymát, sózom, borsozom, végül belekeverem a lisztet. Ha nagyon lágy, tehetünk még bele lisztet. Egy teflon serpenyő alját megolajozom, és egy evőkanál masszát belesimítok, amennyi belefér. Lassú tűzön sütöm,  ügyelve, hogy egy kis olaj mindig legyen alatta. Mindkét felét pirosra sütöm. Tejföllel is finom, reszelhetünk rá sajtot is.
 
Köszönet a receptért Nagy Évinek! 😇

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések