Édességfalók kedvence nagyon egyszerű, és gyorsan elkészíthető finomság.A palacsintát mindenki szereti, mi több , imádja.A gyerekek rajonganak érte, de a felnőttek sem vetik meg.
Íme a recept:
900g joghurt /növényi/
50 dkg rétesliszt
1/2 vaníliarúd kikapart magja
1 cs. sütőpor
1 cs. sütőpor
1 citrom leve
csipet tiszta só
sütéshez kevés kókuszolaj
Elkészítés:
A hozzávalókat habosra kevertem,és kb: 1/2 órát pihentettem. Leheletnyi vékony kókuszolajat csepegtettem a serpenyőbe, és kisebb halmokat egy speciális adagoló segítségével töltögettem az edénybe. Akinek nincs adagolója, semmi pánik, hiszen két kanál is tökéletesen megfelel erre a célra. Közepes hőmérsékleten sütöttem, hogy a palacsinta belseje is átsüljön. A dekoráció, növényi tejszín felverve habnak, és az elmaradhatatlan eperlekvárom.De mindenképpen saját kreativitásunktól válik ínycsiklandóvá. Süssétek meg Ti is ezt az egyszerű, mégis izgalmas palacsinta változatot.
A hozzávalókat habosra kevertem,és kb: 1/2 órát pihentettem. Leheletnyi vékony kókuszolajat csepegtettem a serpenyőbe, és kisebb halmokat egy speciális adagoló segítségével töltögettem az edénybe. Akinek nincs adagolója, semmi pánik, hiszen két kanál is tökéletesen megfelel erre a célra. Közepes hőmérsékleten sütöttem, hogy a palacsinta belseje is átsüljön. A dekoráció, növényi tejszín felverve habnak, és az elmaradhatatlan eperlekvárom.De mindenképpen saját kreativitásunktól válik ínycsiklandóvá. Süssétek meg Ti is ezt az egyszerű, mégis izgalmas palacsinta változatot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése