2018. április 22., vasárnap

Meleg görög sali



Hozzávalók:
  • 1 kg burgonya
  • 3 egész marinált paprika
  • 8 - 12 db kovászos vagy csemege uborka
  • 2 db lilahagyma
  • olajbogyó
  • olíva olaj
Elkészítés: 

Ez egy roppant egyszerűen elkészíthető sali!
A krumplit guszta kockákra vágva megfőzöm. Míg fő a burgonya, felaprítom az uborkát, a paprikát és a lilahagymát. Ehhez adom hozzá a leszűrt krumplit és az olajbogyót. Az olajbogyó lehet fekete és zöld is, ki melyiket szereti.
Az nagyon fontos, hogy még a meleg burgonyával kell összekeverni a zöldségeket, így érvényesül igazán az ízkavalkád! És semmi más nem kell rá, csak az olíva olaj.
Javaslom, langyosan tálald.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések