2018. április 22., vasárnap

Minestrone leves






Hozzávalók:

  • fél póréhagyma
  • 5 db sárgarépa
  • 20 dkg felaprított zöldbab
  • 20 dkg zöldborsó
  • 50 dkg káposzta
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 liter paradicsomlé
  • reform ételízesítő
  • kakukkfű
  • füstölt sajt
Elkészítés: 

Felteszem vízben főni a felaprított hozzávalókat, és fűszerezem. A kakukkfűből én jó sokat teszek bele, ez adja meg igazán a minestrone leves jellegzetes ízét.
Mikor a káposzta félig megfőtt, akkor öntöm fel a paradicsomlével.
Füstölt sajttal tálalom. Lehet hozzá adni levesbe való főtt tésztát is.
Isteni, egy csipet Olaszország!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések