2018. augusztus 24., péntek

Hagymás bab

Hozzávalók:
  • 1 kg vöröshagyma
  • paradicsomos bab (4 db konzerv 420 grammos)
  • olíva olaj
Elkészítés:

Ez egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető egytálétel.
A megtisztított hagymát vékony karikákra vágom, majd olajon megdinsztelem, sózom.
A babot hozzáöntöm és összefőzöm. Mivel konzerv babból készül, elég az első rottyanásig főzni. Kb. negyed órát hagyom állni, aztán már tálalható is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések