2018. november 15., csütörtök

Vegavirsli újratöltve

Hozzávalók:
  • vegavirsli
  • sajt csíkokra szelve
  • lilahagyma
  • olajbogyó
  • olíva olaj
Elkészítés:
A virsliket hosszában bevágom, úgy, hogy a sajtcsík beleilleszthető legyen.  A sajt lehet trappista, gouda, ementáli, akár vegán sajt is. Egy tűzálló tálba  szorosan egymás mellé helyezem  a töltött virsliket, majd a vékonyra felszelt lilahagymával betakarom. Ízlés szerint sózom és megpakolom olajbogyókkal.
Az olajjal kicsit meglocsolom, majd 180 fokon - alufóliával letakarva - körülbelül 50 perc alatt megsütöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések