2017. december 21., csütörtök

Wokban sült sósmogyorós káposzták

Hozzávalók:
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 50 dkg vöröskáposzta
  • 1 póréhagyma
  • 15 dkg pörkölt sós földimogyoró
  • szójaszósz
  • 2 ek olíva olaj
A vöröskáposztát vékony csíkokra, a póréhagymát vékony karikákra vágom, a savanyú káposzta levét kinyomom. Az olíva olajban először a póréhagymát sütöm át, majd jöhetnek bele a káposzták, a mogyoró és ízesítésnek csak a szójaszósz.
Csak addig sütöm, hogy még a káposzták roppanósak maradjanak! Isteni köret.
A mozzarellás padlizsán fasírozott receptjét itt nézheted meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legújabb finomság

Almás pite

Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt – kamut liszttel a legfinomabb 12 dkg nádcukor 25 dkg vaj vagy Ráma vajas íz 4 evőkanál t...

Népszerű bejegyzések